Kontakt

Telefon: 072-734 98 85

Mail: johan.frisk(at)reportageborsen.se

 

En kommentar

 1. Hej Johan…råkade idag komma över en artikel jag sparade för länge sedan nu. ”Mast som stör”. Har du fortsatt att följa ämnet? Jag har en bakgrund som dokumentär filmare…filmen jag är mest stolt över heter ”Draksådd” om GMO frön som gick på SVT 1989! Det sändes samtidigt som Melodifestivalen! Gissa hur många såg den? Men sedan åkte filmen till festivaler och vann en guld dukat och publik pris så det var ju bra. Och nu äter vi GMO föda, ofta utan att veta om det. Du bad om tips om saker jag vill att ni ska gräva i. Gärna!
  1) Hur mycket strålning blir det i en vanlig tunnelbana vagn när 10 personer ringer i sina mobiler samtidigt under rusningstrafiken? T bana vagnen är ju en Faraday Bur och då bör nivåerna bli skyhöga. Jag tänker mest på alla ungdomar och barn och spädbarn som har tunnare skallben och inte kan värja sig mot detta. Tonåringar älskar att prata med sina kompisar i mobilen. Varför talar mobil företagen inte om lämplig användning?
  2) GMO i vår mat i Sverige. Det bestäms en massa om GMO i EU…jag har hört att Sveriges politiker röster positivt för GMO. Är de verkligen i kontakt med vad svenska medborgare vill?
  Under tiden, äts GMO i Sverige mest i form av godis som är importerad från USA. ”High fructose corn syrup” och soy lecithin från GMO finns i flera. Enligt lag skall det märkas i Sverige. Jag har bara hittat en enda etikett med ”genmodifierad”, det var Reeses peanut butter cups till salu i Stockholm. Ungarna tar sig gärna till dessa butiker som säljer amerikansk godis.
  3) Chemtrails. Jag har inte kunnat tro att det här är sant, men efter att ha sett flera filmer på sistone så fattar man att dessa plan håller på att spruta något i vår luft. Det borde för fasen finnas ett sätt att kolla om det här är sant eller inte. Mätningar om aluminium, etc. som det sägs sprejas ut? Flygledare och piloter borde ha sett något…..

  Lycka till med ditt skrivande och tack och beröm för att du orkar hålla på med undersökande journalistik. Ursäkta om jag har skrivit dåligt…är amerikanska från början. Med vänlig hälsning, Judith Bourque

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s