Vinkel som håller för återvinning

En av de första artiklar som jag sålde som frilans handlade om hur man bär sig åt för att få jobb inom reklambranschen. Egentligen handlade det om huruvida det lönar sig att göra något extra, rent av spexa till det lite. Allt för att sticka ut. Jag fick idén när jag lyssnade på Studio etts föregångare Kanalen. När jag letade efter möjliga köpare snubblade jag över tidningen Info, dåvarande Icaförlagets magasin om reklam och marknadsföring. Det blev inledningen till ett långt samarbete, och orsaken till att jag i drygt tio år, från och till, har skrivit om reklam och medier.

Idag publicerar Resumé en variant på samma artikelidé. Vissa vinklar håller att göra om och om igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s