Yoono som terapi

Efter att ha testat Tweetdeck, Echofon och Hootsuite har jag nu fastnat för Yoono. Programmet, ett tillägg i Firefox, skapar en egen spalt till vänster i webbläsaren. Där flödar alla inlägg från Twitter, Linkedin och Facebook i en aldrig upphörande ström. Där kunde jag nyligen läsa att Mona Sahlin, efter att ha serverat Håkan Juholt en kopp kaffe, vände sig mot reportern och sa: Kaffeflicka! Just nu rapporterar Expressen att svenska företag hjälper sin personal att fly från Japan.

Frågan är vad som händer med min koncentration. Och vad som blir följden av denna ständiga ögongymnastik med snabba rörelser i sidled. Behandlingsmetoden EMDR går ut på att röra ögonen i sidled samtidigt som man tänker på ett traumatiskt minne. Ska vara mer noggrann med vad jag tänker på i fortsättningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s