Strid om historien bakom flaskvatten

The international bottled water association har tröttnat på kritiken mot flaskvatten och producerat en video där de sjunger det buteljerade vattnets lov. Flaskvattnet är bra inte bara för dig som konsument utan också för miljön, för industrin har minsann ”taken actions” för att göra produktionen mer miljövänlig. Grundproblemet kvarstår dock, flaskan ska produceras, fyllas med vatten, transporteras och hanteras. Samtidigt som våra kranar förser oss med vatten av minst lika bra kvalitet.

Projektet The story of stuff har en annan bild av flaskvattnet än BWA. Här kan du se båda versionerna. Först BWA:

Och nu The Story of:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s