iweb är (snart) död leve WordPress

I sommar kapar Apple linan till programmet iweb. För oss som är kodilleterata har iweb erbjudit en möjlighet att på egen hand bygga en hemsida. Idag har jag släckt ner min egen skapelse. Min hemsida kommer från och med nu att finnas här, hos (än så länge) stabila WordPress. Bättre förekomma än förekommas.

På onsdag sänder Uppdrag Granskning ett program där jag har varit inkopplad som researcher. Kan tyvärr inte påstå att jag har någon delaktighet i den researchidé som är programmets hjärta, och vars omfång och genomförande gör det här till ett gräv som inte skulle kunna göras av någon annan redaktion än UG:s.

Vad det handlar om? Titta på onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s