SvD granskar revisorerna

Svenska Dagbladets Näringsliv framstår allt tydligare som den piggaste av dagstidningarnas ekonomiredaktioner. Nu senast med en granskning av den underbevakade revisorsbranschen, där en revisor kan sitta på drygt 500 uppdrag. Min första kontakt med fenomenet revisorernas många uppdrag var när jag skrev om de så kallade annonsskojarna. När jag kollade upp revisorn för ett av bolagen hade han ett par hundra uppdrag. Han hade givetvis inte en aning om att det här bolaget var bluffmakare, men skulle genast avsäga sig uppdraget.

SvD efterlyser tips från läsarna inför den fortsatta granskningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s